Astăzi am fost oprit de un echipaj de poliție la ieșirea din localitatea Tomești(IS), agentul mi-a comunicat că am fost oprit pentru depășirea vitezei în localitatea Chicerea și depășire neregulamentară la intrarea în Tomești. Am primit o amendă cumulată de 750 lei și reținerea permisului pentru suspendare 30 zile. Nu am intrat în discuție cu polițistul, doar am întrebat unde s-au întâmplat faptele și i-am spus că acel drum nu are nici un fel de marcaj longitudinal. Eu nu-mi amintesc să fi depășit nici o mașină dar acum poate mă înșel. Ei au fost în spatele meu și nu înțeleg de ce nu m-au oprit imediat și m-au lăsat să mai merg sau poate vroiau să vâneze mai multe de la mine. Nu am solicitat să văd nici o filmare doar am trecut în PV la mențiuni "lipsă marcaj de orientare". Aș dori să fac o contestație măcar să fiu sigur că am încălcat regulile de circulație și poate să obțin o anulare a suspendării permisului dar nu știu dacă are rost!!!!
Art 106 cod rutier
tutumester
Conform alin. 1 din art. 106 cod rutier, inteleg ca daca nu am produs accident, permisul de conducere se restituie dupa 90 de zile fara sustinerea examenului ... (vezi toată discuția)
Permis
danut86
buna,mia fost suspendat permisul pentru 60 de zile pt o tamponare,,au trecut de atunci 3 luni jumate,de unde pot sami ridic permisul si daca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)