avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... retete gratuite/compensate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

retete gratuite/compensate

Buna seara.Sant persoana cu handicap grad 1 cronica si as vrea sa stiu la cate retete compensate/gratuite am dreptul intr-o luna si daca retetele se pot prescrie pentru 30/31 zile sau mai mult.Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturile persoanelor cu handicap utilizator32 utilizator32 Buna ziua, Am inteles ca persoanele cu handicap au dreptul la medicamente gratuite in conditiile contractului cadru? Dar care ar fi acele conditii? Si care ar ... (vezi toată discuția)
Reteta la externare, versus medic familie... anaduzsardi anaduzsardi Bună ziua, la externarea din spital, mi s-a eliberat o rețetă compensată ptr 5 zile de tratament cu 3. medicamente. După câteva zile aveam programare ... (vezi toată discuția)
Sa renunt la pensia pentru limita de varsta pentru a beneficia de medicamente compensate? sarradicati sarradicati Buna ziua tuturor; am si eu o maree dilema; mama mea (75 ani) \\"beneficiaza\\" de doua pensii; una pt limta de virsta, vizavii de activitatea/vechimea in ... (vezi toată discuția)