avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... art.117 cod fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

art.117 cod fiscal

Nu mi-am intemeiat actiunea de restiuire a taxei auto pe art. 117 cod fiscal, e vreo problema de respingere? Mentionez ca am urmat procedura prealabila cu AFP-ul.
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 19:24, 12 Martie 2013
ART. 117 din Codul Fiscal se refera la scutiri de la impozitul pe veniturile obţinute din România de nerezidenţi
Stingerea creanţelor fiscale prin plată, compensare şi restituire
ARTICOLUL 117
Restituiri de sume
(1) Se restituie, la cerere, debitorului următoarele sume:
d) cele plătite ca urmare a aplicării eronate a prevederilor legale;

am vrut sa zic....og-92-2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar miklossh miklossh Am platit taxa timbru judiciar de 300 lei in vederea deschiderii unui proces pentru recuperarea taxei auto. Intre timp s-a aprobat recuperarea taxei fara ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit 5 ani in urma brandon99 brandon99 Buna ziua. O firma a platit impozite timp de 5 ani de zile pentru niste terenuri care figurau, de fapt, pe un alt UAT. Se pot restitui acele sume? Daca ... (vezi toată discuția)