avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contributii sanatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contributii sanatate

Buna ziua.
Ma numesc Florin Florea si din anul 2011 sunt pensionar militar pt limita de varsta.
Din acelasi an sunt cadru didactic la o universitate particulara.
Intrebare : de ce sunt obligat sa platesc contributia de sanate de DOUA ORI si la pensie si la salariu, in total 11% ceea ce inseamna aproape 500 si ceva de lei ?NU am aceleasi obligatii de 5,5 % ?
Va multumesc,
Cu stima, Florin Florea
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:15, 12 Martie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat pensionar militar gh3gh1 gh3gh1 de la 1 ianuarie 2016 se mai retine contributia de asigurari sociale de 10,5% pentru un pensionar militar cu pensie de serviciu care lucreaza intr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Problema cu impozitul pe salariu ungeorge ungeorge Buna ziua, Tocmai m-am angajat si la primul slariu am avut surpriza ca la un net de 1500 de lei, impozitul sa fie de aproape 6000. Care e explicatia si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)