avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz si concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz si concediu medical

Va deranjez cu o intrebare...Tatal meu in data de 8 martie a fost internat in spital. La doua zile dupa aceea (pe data de 10 martie), in unitatea in care lucreaza a avut loc o disponibilizare in masa, fiind si el pe lista celor disponibilizati. Nu a intrat inca in posesia preavizului, surse neoficiale spunand ca il va primi in curand prin posta. Problema noastra o reprezinta urmatorul aspect: unitatea refuza sa plateasca indemnizatia de CM pe motiv ca se afla in proces de lichidare. Este corect? Va multumesc, anticipat!
SINDICATUL OMENIA cu sediul in str.Blanari nr.23 se ocupa cu:
-CARTI DE MUNCA
-LOCURI DE MUNCA
-AJUTOR SOCIAL
-AJUTOR SOMAJ
-NERESPECTAREA DREPTURILOR PERSOANELOR FIZICE DE CATRE ANGAJATORI(cu trimiterea acestora in instanta)
SINDICATUL OMENIA ESTE O SOCIETATE NONPROFIT
TEL.0721781016 CATALIN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca in ultimii 2 ani am lucrat 10 luni iar 3 luni am avut contract de asigurare sociala incheiat cu Casa judeteana de ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi mendi mendi mi-am dat demisia conform articolului 79 alineatul 8 ,l-am inregistrat in registrul intrari iesiri al firmei ,l-am anuntat pe patron dar el spune ca refuza sa ... (vezi toată discuția)
Concedierea As vrea sa stiu mai multe despre concediere (art 65 din Codul Muncii). Se poate beneficia de ajutor de somaj? Care sunt etapele ce trebuiesc urmate de ... (vezi toată discuția)