avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU CRESTERE COPIL

Buna ziua. M-ar interesa pt o persoana daca va primi indemnizatie crestere copil, daca s-a luat concediu fara plata 14 zile, si concediu medical 15 zile pt a sta cu copilul cel mare in varsta de 2 ani si 5 luni care a fost bolnav. Persoana respectiva este insarcinata in 20 saptamani,(in 5 luni) si-a reluat activitatea dupa dupa terminarea ccc 1. Daca isi mai i-a concediu medical in afara de cel de maternitate mai primeste indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 14:47, 12 Martie 2013
concediul medical intra in calcul.

Buna ziua. M-ar interesa pt o persoana daca va primi indemnizatie crestere copil, daca s-a luat concediu fara plata 14 zile, si concediu medical 15 zile pt a sta cu copilul cel mare in varsta de 2 ani si 5 luni care a fost bolnav. Persoana respectiva este insarcinata in 20 saptamani,(in 5 luni) si-a reluat activitatea dupa dupa terminarea ccc 1. Daca isi mai i-a concediu medical in afara de cel de maternitate mai primeste indemnizatie?

Buna ziua!
Acordarea indemnizatiei pt CIC se acorda cu conditia celor 12 luni lucrate anterior nasterii copilului. Pe perioada concediului medical nu se anuleaza contractul de munca, asa ca numarul si durata acestora nu influenteaza acordarea indemnizatiei, doar cuantumul acesteia.....
Deci, sa inteleg ca daca isi mai i-a concediu medical si concediu fara plata nu impiedica cu nimic primirea indemnizatiei. Sau trebuie sa aibe un nr anume de zile de concediu medical?
CFP poate afecta acordarea indemnizatiei pentru CCC...

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil silviadinu silviadinu Buna ziua! Sunt insarcinata in 8 luni.Am fost data afara pe 28 decembrie 2012, cand aveam 3 luni, si dosarul pentru somaj l-am depus pe 16 ianuarie 2013. As ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate si crestere a copilului. TDenisa TDenisa Buna ziua. Intrebarea mea este daca am avut o pauza de 16 zile intre contractele de munca( dintre 2 locuri de munca), in luna martie, atunci nu pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ccc in timpul studiilor vanne vanne De doi ani sunt in concediu fara salar pentru studii. Momentan as vrea sa raman insarcinata dar mi/e frica de o sarcina cu probleme. Daca in luna septembrie ma ... (vezi toată discuția)