as vrea sa stiu daca exista un anumit numer de infatisari pentru procesul penal?
sunt parte vatamata in proces penal de furt cu autor cunoscut si care si-a recunoscut fapta in timpul cercetarilor si totodata si firma pe care o administrez este parte vatamata in acest proces. avocatul inculpatului trage de timp si gaseste motive de amanare
la primul termen a cerut amanare pt angajare de avocat
la al 2 lea termen a cerut amanare pentru a lua la cunostinta de solicitarile mele
la al 3 lea termen a cerut sa fac dovada sediului firmei
la al 4 lea termen a cerut sa fac dovada ca sunt administratorul firmei
sincera sa fiu mi se pare cam ciudat ca inca nu s-a inceput judecarea inculpatului
ce parere aveti?
multumesc frumos
Nu exista un număr de înfăţişări, cauza se judeca la momentul administrării tuturor probelor, când se declara finalizata cercetarea judecătorească de către instanta.
Faptul ca a recunoscut fapta uzând de procedura prevazuta de 320 ins.1 este un avantaj în sensul celerităţii soluţionării laturii penale, probe va mai formula doar pe latura civila, ca şi dvs de altfel.
inculpatul a recunoscut fapta in faza de cercetare penala. in decembrie 2012 procurorul a dispus trimiterea inculpatului in judecata. primul termen a fost pe 7 ianuarie si de atunci avocatul inculpatului tot amana procesul. cred ca era normal ca pana acum sa fie condamnat pt fapta comisa , ramanand sa ne judecam pe latura civila dupa cum mi-ati precizat. eu m-am constituit ca parte civila si am depus toate probele cu inscrisuri neceare . problema este ca exista posibilitatea ca pana se termina procesul sa mai apara daune generate de acest furt. credeti ca mai pot modifica suma pretentiilor pe parcursul procesului?
multumesc frumos
Art 320 alin 1
joc
se poate respinge de catre instanta art 320 alin1 chiar daca se recunoaste vinovatia din prima faza si anume pe ce criterii se poate respinge?
(vezi toată discuția)