avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant 2012

Va rog sa imi spuneti daca ar putea sa apara o problema in cazul in care au fost depuse online situatiile financiare aferente anului 2012, impreuna cu notele explicative, raportul administratorului, hotararea asociatului unic, balanta... dar nu si acea declaratie cu privire la asumarea raspunderii.. Se mai poate face ceva in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Ileana567 , utilizator 19:37, 14 Martie 2013
Daca l-ati depus on line, inseamna ca ati printat "recipisa".Scrie pe ea ca "Nu exista erori de validare"?
In acest caz, este OK.
Da, intr-adevar, am acea recipisa in care spune ca nu sunt erori. Dar banuiesc ca nu au fost erori in formular, documentele atasate in arhiva nu cred ca au fost verificate...
Cred ca va faceti prea multe probleme! Daca ar fi fost greseli in formular, dvs.nu ati fi putut sa-l validati.Faptul ca ei au zis ca nu sunt erori, inseamna ca afost verificat si acceptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre decl.112 ndan57 ndan57 Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?. la ce adresa putem verifica daca decl. a ... (vezi toată discuția)
Bilant necorelat cu formularul 30 ByaDolo ByaDolo Buna ziua, Am depus un bilant pt un SRL gresit, in sensul ca datoriile din formularul 10 nu sunt corelate cu formularul 30. Am avut credite bancare pe ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)