Va rog sa imi spuneti daca ar putea sa apara o problema in cazul in care au fost depuse online situatiile financiare aferente anului 2012, impreuna cu notele explicative, raportul administratorului, hotararea asociatului unic, balanta... dar nu si acea declaratie cu privire la asumarea raspunderii.. Se mai poate face ceva in acest sens?
Da, intr-adevar, am acea recipisa in care spune ca nu sunt erori. Dar banuiesc ca nu au fost erori in formular, documentele atasate in arhiva nu cred ca au fost verificate...
Cred ca va faceti prea multe probleme! Daca ar fi fost greseli in formular, dvs.nu ati fi putut sa-l validati.Faptul ca ei au zis ca nu sunt erori, inseamna ca afost verificat si acceptat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Despre decl.112
ndan57
Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?.
la ce adresa putem verifica daca decl. a ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line.
ndan57
Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235
Numar inregistrare:
Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.