avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionarii din invatamant:palata cu ora sau cumul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionarii din invatamant:palata cu ora sau cumul?

Buna ziua! Indraznesc sa va deranjez si eu cu o intrebare...Sunt secretar de putina vreme intr-o scoala gimnaziala si de curand,o doamna profesoara pensionata,mi-a spus ca plata pensionarilor nu se mai face in regim de plata cu ora, ci prin cumul...Acum sunt putin incurcata, deoarece nu am reusit sa gasec un temei legal pentru a inregistra modificarea metodei de salarizare. M-am gandit , deci ca ma puteti ajuta. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensionare sub prevederile legii 163 / 3.08.2020 craciun_sanda craciun_sanda Sunt profesoara titulara intr-o Scoala gimnaziala din Orastie, judetul Hunedoara si domiciliez de peste 30 de ani in Orastie.[b] Am varsta de 60 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor in afara functiei de baza dona77 dona77 Am o intrebare, daca reusiti sa imi raspundeti pana maine dimineata, va rog: O persoana repartizata in sedinta publica din 04.08.2014 (in urma concursului ... (vezi toată discuția)
A filmat cu telefonul in scoala pe profesoara cristi91 cristi91 Un coleg de al meu a filmat pe o profesoara in timp ce se usca, cu un uscator pe par la noi la ora....si ca sa il deie la un coleg sa il vada el la pus pe un ... (vezi toată discuția)