avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul nu a virat banii creditorului la timp, mi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul nu a virat banii creditorului la timp, mi se solicita tot mie penalitati

Buna ziua,
Am o problema si nu stiu in ce directie sa ma indrept daca e cineva care ma poate ajuta il rog sa o faca,iata despre ce este vorba:
Acum 1 an am fost executat silit in urma unui proces pierdut cu primaria,mi s-au blocat conturile din banca banii au fost dusi in contul ex.judecatoresc ,am primit de la executor procesul verbal de incetare executare silita mi s-au deblocat conturile si cam asta a fost,dar acum o saptamana am primit o hartie de la primarie precum ca sunt dator la dansii cu o suma mult mai mare,am fost acolo si am constatat ca ex.judecatoresc nu a virat banii in contul primariei,plata s-a facut(LA SESIZAREA MEA) abia astazi,cei de la primarie mi-au spus ca trebuie sa platesc penalitati,eu? de ce?
Am fost la executor astazi si nici nu a vrut sa poarte o discutie cu mine in acest sens si a transmis prin secretara ca "o sa discute ex.jud.cu cei de la primarie si nu voi plati nici o penalitate",si asta a fost toata discutia,
Rugaminte ce pot face ca sa nu suport plata penalitatilor,nu este vina mea!
Va multumesc anticipat
Prejudiciul v a fost cauzat de executor ...daca este de buna credinta va v a plati d lui penalitatile ..nu trebuie sa faceti dovada decat ca ati trimis banii in cont la data respectiva..

Oricum este bine sa i faceti o adresa scrisa executorului .....si dupa ce aveti raspunsul d lui veti sti ce aveti de facut .
Buna seara,
Va multumesc mult,dar daca executorul nu da nici un raspuns in acest sens care este urmatorul pas?
V a multumesc din suflet
Buna seara ,

Daca nu va da nici un raspuns urmeaza sa l chemati in judecata si sa l obligati sa raspunda pentru prejudiciul provocat.

Parerea mea este ca alta sansa nu aveti.
Multumesc pentru ajutor,va doresc numai bine
Solicitati de la banca un extras de cont care sa ateste virarea banilor in contul executorului inca de acum un an.
Si astepati-va la un proces cu executorul ca nimeni nu uita banii in cont un an de zile.

In plus, intrebati-i pe cei de la Primarie in ce baza cer penalitati, doar nu aveti un contract cu ei.
Nu mai spun ca tot ei sunt vinovati ca nu au verificat ce face executorul ca ei l-au angajat.
Puteti sa dati si la Primarie o copie dupa extrasul de cont ca sa aratati cine e vinovat.
Bafta!

Alte discuții în legătură

Dobanda kruk Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Acum 2 și jumătate ani am fost executat silit de către firma de recuperare Kruk prin hotărâre judecătorească, executorul trimițând decizia de poprire, ... (vezi toată discuția)
Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ...an nou cu bucurii! În urma unui proces civil cu ... Criss inna Criss inna Bună ziua ...An nou cu bucurii! În urma unui proces civil cu asociația de locatari, am câștigat ....decizia definitiva obliga asociația la plata ... (vezi toată discuția)