avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz din partea locatorului, ce solutii sunt ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz din partea locatorului, ce solutii sunt ?

Va supun atentiei Dvs. urmatoarea speta :
Un contract de locatiune intre o persoana fizica si o societate comerciala desfasurata pe o perioada de 5 ani, iar dupa un an proprietarul face presiuni neoficiale potrivit carora ar dori sa inceteze contractul dar fara a avea un motiv anume decat ca ar dori sa ofere locatia unei rude, chiria si utilitatile sunt platite la zi.
Locatorul a venit si a distribuit pliante in fata societatii comerciale conform careia clientii sa nu mai frecventeze locatia pentru ca se va inchide, dar fara motiv ( exista copii ale inscrisurilor semnate de catre locator si stampilate si exista si martori), iar urmatoarea zi desface contractele cu lumina, gazele si apa, ulterior fiind deconectata societatea comerciala fara motiv, si alte lucruri de acest gen, fara o notificare prealabila sau fara sa existe vreo intarziere la vreo chirie sau altceva. Dupa Dvs. care sunt instrumentele juridice ale locatarului( societatea comerciala) impotriva locatorului ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Abuzuri din partea locatorului, infractiune ? roman_ale roman_ale Va supun atentiei Dvs. urmatoarea speta : Un contract de locatiune intre o persoana fizica si o societate comerciala desfasurata pe o perioada de 5 ani, iar ... (vezi toată discuția)
Racordare butelie la aragaz gambette gambette Datorita indolentei com. executiv al asociatiei care nu a respectat efectuarea verificarii periodice a instalatiei comune a retelei de gaz furnizorul s-a ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot scapa de chirias gadela gadela In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)