avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare aviz cultura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare aviz cultura

Buna ziua!
As dori sa ma lamureasca cineva legat de urmatoarea problema: in urma cu 2 luni am obtinul un aviz de la Dir.Jud. de cultura , legat de o constructie care ar urma sa se ridice in vecinatatea unui sit arheologic, cu mentiunea in aviz ca la sapaturi sa fie prezent un arheolog pentru descarcarea arheologica daca se gaseste ceva. Dupa primirea avizului am demarat lucrarile la documentatia DTAC pentru ultima varianta acceptata pentru constructie (pe parcursul a trei luni de avizare in sedintele comisiilor regionale cand am schimbat de trei ori proiectul pan lea placut) urmand ca intr-o saptaman sa depun documentatia pentru autorizatia de constructie.
Surpriza a fost acum cateva zile, cand am primit o scrisoare de la DJ de cultura prin care ma notifica ca imi suspenda avizul pana le prezint Certificatul de descarcare arheologica.
Intrebarea mea este : aveau voie sa imi suspende avizul?
Eu am incercat sa rezolv situatia rapid, si m-am adresat Muzeului judetean pentru a veni sa facem descarcarea arhelogica. STUPOARE!!! Acestia refuza sa iasa in teren si imi spun ca ei nu imi vor emite acel certificat de descarcare.
Am incercat sa iau legatura cu alti arheologi din alte judete, dar acestia nu vor sa se bage peste cei din judetul meu , spunand ca au ceva protocoale prin care nu se duc unii la alti in teritoriul de pe raza lor.
De 5 luni ma lupt sa pot construii. In plus am o finanatare din proiect EU pe care risc sa o pierd datorita lor.
Ce fac in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie garaj Dragon88 Dragon88 Buna ziua! Detin un garaj in suprafata de 50mp. As vrea sa stiu daca am posibilitatea sa ii schimb destinatia in spatiu de locuit si totodata sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Plan de incadrare in zona roberta0728 roberta0728 detin un teren intravilan si doresc sa construiesc o pensiune pe el,am mers sa obtin autoriz.de constr.,insa mi s-a spus de catre proiectant ca nu poate incepe ... (vezi toată discuția)
Probleme avize puz ContSters467286 ContSters467286 Buna ziua! Apelez si eu la sprijinul dumneavoastra cu urmatoarea speta:in ocombrie anul 2017 am achizitionat in Targoviste un teren intravilan agricol in ... (vezi toată discuția)