avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referire la nume in presa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referire la nume in presa

Buna ziua,

nu stiu daca postez in forumul corect, dar sper sa primesc un raspuns.

Problema mea este urmatoarea: in cadrul unei procese penale, in fata instantei inculpatul a zis ca a fost lovit de mai multe ori de catre un politist in faze de cercetare penala a cazului respectiv si a si numit agentul de politie.

Noi, facand referire la cele spuse de inculpat, am dat stire in presa locala, iar agentul de politie vrea se ne da in judecata pentru ca am mentionat numele lui complet.

Mentionez ca noi am scris ceea ce a spus inculpatul in sedinta publica, ceea ce a fost si consemnat in proces verbal.

Intrebarea mea este daca avem drept sa mentionam numele acestui agent de politie, si in general in ce cazuri se poate scrie numele complet a unei persoane?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dreptul de a fi reprezentat de un avocat. noiembriesm noiembriesm Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti in ce conditii o persoana poate solicita sa fie reprezentata de un avocat. Sa zicem ca sunt implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Cand incepe urmarirea penala? tyar tyar Buna! Va dearanjez cu niste intrebari,daca au mai fost puse ma scuzati.In esenta as dori sa stiu cand iacepe urmarirea penala cand esti depistat la alcooltest ... (vezi toată discuția)
Politia refuza sa dezvaluie identitatea autorilor faptelor (invinuiti) bendis2 bendis2 Buna ziua Am o ruda care a fost lovita in plina zi, in plina strada, de doi agenti de paza care apoi, dupa ce politia a fost chemata la fata locului, au fost ... (vezi toată discuția)