avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere declaratie 112 pentru angajat cu timp partial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere declaratie 112 pentru angajat cu timp partial

Daca angajez un salariat care mai are un loc de munca, eu il angajez cu timp partial, ce contributii platesc pentru el, ce declaratii trebuie sa depun, si d112 se depune in acest caz, nu detin certificat digital, el este singurul angajat.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vali1976 , utilizator 09:02, 14 Martie 2013
se platesc toate contributiile, la fel ca pentru orice salariat, in cazul acesta,partial. nu beneficiaza in schimb, de deducere. se depune si decl 112. inainte de a face angajarea, inscrieti-l in revisal. la fel si in vector, la finante.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
lungus, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Chiar daca este cu timp partial , fiind angajat cu contract de munca se platesc toate contributiile. Se depune declaratia 112 , dar trebuie sa depuneti si 010 pentru ca probabil nu aveti in vector declarati salariati
Declaratia 112 se depune numai online, cu ajutorul unei semnaturi electronice pe care trebuie sa o obtineti.
Deci d112 se depune numai electronic indiferent de nr. de salariati? Aveti ideie cat mai costa obtinerea unui certificat digital?

Alte discuții în legătură

Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)
Taxele platite la fisc de administrator si asoc proprietari cyan cyan care sunt contributiile pe care trebuie sa le plateasca la fisc un administrator de imobil si asociatia in cazul in care administratorul este si salariat la o ... (vezi toată discuția)