avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN PROTEZARE SI ORTEZARE
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN PROTEZARE SI ORTEZARE

Buna ziua,
Am lucrat la o firma de protezare si ortezare, acum sunt somer, dar doresc sa infiintez un S.R.L. si as dori sa stiu care este codul CAEN pentru aceasta activitate
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
nina-iza, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:31, 14 Martie 2013
Sfatul meu este sa va infiintati o PFA sau o intreprindere individuala. Codul CAEN pretabil pentru acest gen de activitate este: 3250 - Fabricarea de dispozitive, aparate si instrumente medicale stomatologice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa imi deduc taxa de scolarizare (8500 euro pe an) pe pfa? dentalbit01 dentalbit01 Buna ziua! Sunt tehnician dentar care functioneaza cu un PFA cu cod CAEN 3250(Fabricarea de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice) si ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - obiect de activitate servicii medicale fara spitalizare SmartSpecial SmartSpecial Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL care are ca obiect de activitate principal 8621 - Activitati de asistenta medicala generala si toate activitatile conexe ... (vezi toată discuția)