avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligare la plata cheltuielilor judiciare - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligare la plata cheltuielilor judiciare - imposibilitate de plata, consecinte

buna ziua. ce se intampla daca nu se platesc cheltuielile judiciare? in speta s-a dispus incetarea urmaririi penale in baza art. 10 al.1 lit. b indice 1 si invinuitul a fost obligat la plata cheltuielilor judiciare in valoare de 3000 de lei si i s-a aplicat o amenda administrativa in suma de 1000 lei. problema este ca pesroana nu are bani sa achite aceste cheltuieli pentru ca nu este salariat si nu are nici un bun in proprietate deci nu poate fi executat silit.

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa alexandra123456 alexandra123456 buna ziua! am o amenda administrativa din decembrie 2012 de 1000 lei pentru furt, bunurile(500 lei) au fost recuperate. Intrebarea mea este: La ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa utzyionut utzyionut In baza ordonanței din 31 01 2014 am fost scos de sub urmărire penala art 11 lit b si art 10 lit b1.iar in baza art 91 cod penal mi sa apliicat sanct cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ boryxela boryxela Buna seara, Fratele meu are urmatoarea problema si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu niste informatii si/sau sfaturi.Este major si are o relatie cu o ... (vezi toată discuția)