am certificat fiscal de la[ EDITAT ] pot depune cu el declaratiile fara probleme, dar nu pot accesa dosarul fiscal de la anaf. a mai patit cineva asa? sau mai bine zis poate cineva sa acceseze? ajung la cheita, prezentare certificat, dau click pe el si imi spune ca incercarea a esuat.
Da, eu am reusit sa accesez pentru toate CIF-urile pe care le am inrolate pe certificat.
Dar am o colega care nu reuseste sa acceseze pentru societatea ei.
Luati legatura cu furnizorul certificatului.
Dosar fiscal
Ileana567
Buna seara,
A reusit cineva sa acceseze aplicatia ANAF pentru a vizualiza Dosarul fiscal ? La mine, dupa autentificare, apare \\"Spatiu privat\\"- merg la ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.