Buna seara,
A reusit cineva sa acceseze aplicatia ANAF pentru a vizualiza Dosarul fiscal ? La mine, dupa autentificare, apare "Spatiu privat"- merg la "Dosar fiscal" si in loc sa apara CUI... apar : - Dosar fiscal
- Declaratia 101 din 2011 este in curs de actualizare.....(scris cu rosu).
Gresesc eu undeva sau nu este programul pus la punct ?
Multumesc
Eu am reusit sa accesez dosarul fiscal de mai multe ori pentru toate CIF-urile pe care le am inrolate pe certificat.
In curand, am inteles ca va fi disponibila si fisa sintetica. Momentan puteti vizualiza vectorul fiscal si ce declaratii ati depus.
O alta colega nu reuseste sa acceseze aplicatia dar are certificat de la alt furnizor decat mine.
Trebuie sa sunati furnizorul pentru ca s-ar putea sa fie necesar sa mai faceti ceva setari.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.