avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calculare accesorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calculare accesorii

In iulie 2011 am depus o declaratie 112 on-line,am listat recipisa "fara erori de validare". Sumele au fost achitate integral in luna august 2011.
In februarie 2013 primesc o adresa de la DGFP prin care mi se comunica ca am diferente de impozit pe salarii intre decl.112 si fisele fiscale,respectiv impozitul pt.luna iulie 2011 care nu a fost preluat,desi in declaratie exista.
Depun rectificativa pt.112 luna iulie 2011,dar mi se calculeaza accesorii,desi suma a fost la dispozitia DGFP din august 2011,in venituri.
In acest caz,este corect sa se calculeze accesorii?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Decl.112-pierduta kinga79 kinga79 Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)
Eror d112 kinga79 kinga79 Am erori pe recipisa, corectez si trebuie sa depum declaratie rectificativa? (vezi toată discuția)
Despre decl.112 ndan57 ndan57 Buna ziua, la transmiterea decl.112 on-line se mai genereaza acel fisier html. care-l listam si depuneam la ghiseu?. la ce adresa putem verifica daca decl. a ... (vezi toată discuția)