avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general EROR D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

EROR D112

Am erori pe recipisa, corectez si trebuie sa depum declaratie rectificativa?
da, corectati si depuneti declaratie rectificativa ;
Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 1.397/2010, corectarea datelor înscrise eronat în formularul D112 sau modificarea acestora se poate face prin completarea şi depunerea unei declaraţii rectificative.

Declaraţia se întocmeşte pe acelaşi model de formular ca şi declaraţia care se corectează, bifându-se cu X căsuţa aflată pe prima pagină a formularului.
despre ce luna este vorba-ianuarie sau februarie 2011?
Pt.luna ianuarie daca ati verificat starea declaratiei pe site-ul ANAF si nu aveti validarea a doua corectati erorile si depuneti cu amenda.Poate gasiti totusi intelegere fiind prima luna.
Pentru luna februarie faceti corectia si aveti grija sa aveti a doua validare pana pe data de 25.03.2011.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari si d112 simoalin simoalin Am urmatoarea situatie: Asociatie de Proprietari (Bucuresti) din 2000, isi platesc darile catre stat (aferente angajatilor cu mandat, conventie civila, etc) ... (vezi toată discuția)
Decl.112-pierduta kinga79 kinga79 Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)
Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)