da, corectati si depuneti declaratie rectificativa ;
Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 1.397/2010, corectarea datelor înscrise eronat în formularul D112 sau modificarea acestora se poate face prin completarea şi depunerea unei declaraţii rectificative.
Declaraţia se întocmeşte pe acelaşi model de formular ca şi declaraţia care se corectează, bifându-se cu X căsuţa aflată pe prima pagină a formularului.
despre ce luna este vorba-ianuarie sau februarie 2011?
Pt.luna ianuarie daca ati verificat starea declaratiei pe site-ul ANAF si nu aveti validarea a doua corectati erorile si depuneti cu amenda.Poate gasiti totusi intelegere fiind prima luna.
Pentru luna februarie faceti corectia si aveti grija sa aveti a doua validare pana pe data de 25.03.2011.
Decl.112-pierduta
kinga79
Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)
Decl.390
cristinabojescul
In luna septembrie am inregistrat eronat o factura proforma in decl.390.Am stornat factura si voi face rectificativa la 390 si regularizare in decontul de tva ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.