Anul trecut am inchiriat apartamentul unei societati in curs de infintare pentru sediu social. Aceasta firma s-a infintat dar dupa 3 luni au zis ca nu mai au bani sa plateasca chiria si ca vor sa plece, toate bune si frumoase pana cand am tot tratat cu ei sa-si mute sediul de la adresa mea lucru pe care nu lau facut nici pana in prezent si au trecut 5 luni de atunci.
Cei de la Registrul Comertului au spus ca trebuie sa le aduc o hotarare judecatoreasca precum contractul de inchiriere a fost anulat si abia apoi ei vor cere mutarea sediului sau radierea desi eu am o notificare scrisa de la fosti chiriasi cum ca doresc sa rezilieze contractul conform clauzelor din contrac . Treaba sta in felu urmator de chiriasi nu pot sa mai dau pentru ca nu stau in romania fiind greci, am incercat sa fac un dosar sa-l depun la judecatorie pentru anularea contractului dar nimeni nu imi spune unde ar trebui depus si tot asa ma lovesc de tot felu de probleme si nu stiu ce sa fac.
Sper ca se gaseste cineva sa ma ajute si pe mine pentru ca nu stiu ce sa mai fac nici macar nu mai pot inchiria apartamentul din cauza lor.Mentionez ca in luna iunie expira contractul si ce se intampla daca pana atunci nu se rezolva nimic?
Trebuie depusa o cerere de chemare in judecata impotriva fostilor chiriasi , ii citati la adresa sediului social si anume adresa unde aveti dvs inchiriat prin care solicitati instantei sa rezilieze contract de inchiriere incheiat intre dvs si fostii chiriasi pe motiv de neplata a chiriei. Se poate rezolva usor in maxim 2 termene de judecata daca nu chiar unul. Veti plati o taxa de timbru si cam atat. Duce ce aveti hotarare o faceti definitiva si o depuneti la Registru Comertului pentru ca in baza ei acesta sa faca radierea sediului social de la dvs de acasa. O zi bunaa .Cu respect , av .Lupu Roxana.