pe data de7/3/2007 a fost emis un mandat de arestare pentru reatele289,291(cdp) cu o condamnare de 3ani cu exzecutare.eu nu am stiut nimicde aceasta condamnare pentru ca nu ma aflu in tara din anul 2006 decembrie.in 2012 31 martie politia maretinut in tara unde ma aflu si acum pentru convalidarea arestului .nu mam sustras de la acest arest pentru ca nu stiam ce se intampla dar judecatorul de la curtea de apel intro sedinta de consilu cu refuzarea mea de expatriere caci am doi copii minori si nu am de gind sa ma mai intorc a decis eliberarea mea.eu nu stiu cum sa procedez caci nu inteleg ce insemna prescrierea acestei fapteas pute sa beneficiez de asa ceva ca sa ma intorc pentru o scurta vacanta as avea nevoie de un consiliu uni avocat si o intervantie daca ar fi posibil.multumesc!ajutatima!:(:(
Prescriptia executarii pedepsei, conform art.126 alineatul 1 lit.b din Codul penal, este in cazul dvs de 5 ani plus pedeapsa ce urmeaza a fi executata (3 ani), rezultand deci un termen de 8 ani, calculat de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. Daca ati fost condamnata in 7 martie 2007, termenul prescriptiei executarii pedepsei care in cazul dvs este de 8 ani, se va implini in data de 7 martie 2015. Prin urmare executarea pedepsei nu este prescrisa.
Prescriptia
eru
a fost condamnat 3ani ,a executat 1an.a stat acasa 8 ani fara 4zile.Prescrierea spune 5ani plus pedeapsa ce urmeaza a fi executata,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)