avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Unitate Protejata Autorizata - import/export de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Unitate Protejata Autorizata - import/export de produse acte necesare

Sunt producator si am Unitate Protejata Autorizata. Vreau sa fac import/export de produse. Imi puteti comunica daca este posibil? Si daca da ce acte sunt necesare? Si pe cine as putea contacta?
Multumesc anticipat si astep un raspuns.
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Niste sfaturi infiintare societate va rog simi79 simi79 buna ziua am niste nelamuriri sunt in demararea unei societati am depus actele pentru inregistrare.Dupa ce obtin actul de inregistrare ce pasi trebuie sa urmez ... (vezi toată discuția)
Acte necesare import produse alimentare Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu o rugaminte. Intentionez sa import din Grecia produse alimentare (ulei de masline si masline), pentru a fi comercializate ... (vezi toată discuția)
Autorizatii & notificari pentru produse personale AndreiITC AndreiITC Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala si va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la autorizatiile care trebuie obtinute sau eventual ... (vezi toată discuția)