avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii & notificari pentru produse personale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii & notificari pentru produse personale

Buna ziua,

Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala si va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la autorizatiile care trebuie obtinute sau eventual notificarile care trebuie trimise (si unde) pentru comercializarea unui anumit tip de produse care iau contact cu corpul uman, cum ar fi biberoane, tetine etc. Dar pentru fabricarea acestora? Exista reglementari si acte normative in acest sens?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreiITC , utilizator 13:14, 19 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Concomitent cu inceperea comercializarii acestor produse, cumparate de la alti producatori, vreau sa incep demersurile pentru productia acestor obiecte. Prin urmare, este foare important sa stiu, in acest sens, daca/ce avize/autorizatii sunt necesare si daca exista reglementari exprese referitoare la productia respectiv avizarea/notificarea unor asemenea produse.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)
Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Modalitatea legala de functionare a unei societati dana.danila dana.danila Sunt administrator mandatar al unei firme care s-a constituit de curând şi care doreşte să execute ambalarea unor produse cosmetice franceze. Acestea pot ... (vezi toată discuția)