avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii & notificari pentru produse personale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii & notificari pentru produse personale

Buna ziua,

Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala si va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la autorizatiile care trebuie obtinute sau eventual notificarile care trebuie trimise (si unde) pentru comercializarea unui anumit tip de produse care iau contact cu corpul uman, cum ar fi biberoane, tetine etc. Dar pentru fabricarea acestora? Exista reglementari si acte normative in acest sens?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreiITC , utilizator 13:14, 19 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Concomitent cu inceperea comercializarii acestor produse, cumparate de la alti producatori, vreau sa incep demersurile pentru productia acestor obiecte. Prin urmare, este foare important sa stiu, in acest sens, daca/ce avize/autorizatii sunt necesare si daca exista reglementari exprese referitoare la productia respectiv avizarea/notificarea unor asemenea produse.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare prezervative arstanescu arstanescu Buna ziua, Detin o intreprindere individuala ce are ca activitate principala fabricarea de articole handmade (caen1729) dar si 4789, 4791, 4799, caen-uri ... (vezi toată discuția)
Deschidere micro berarie, sfaturi ionut_mystic ionut_mystic Buna ziua, am in plan sa deschid o micro berarie, o fabrica mica de bere. Nu sunt sigur daca in Romania exista termentul de micro berarie. Ma puteti, va ... (vezi toată discuția)