avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare eroare materiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare eroare materiala

Buna ziua, rog pe cineva din domeniu daca pentru indreptarea unei erori materiale este sau obligatoriu aparator pentru a ma reprezenta. Daca pot eu sa arat la instanta personal punctul meu de vedere ar fi perfect.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:14, 14 Martie 2013
Din punct de vedere legal nu sunteti obligat sa fiti asistat/reprezentat de un avocat insa daca va reprezentati singur va asumati toate riscurile implicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se acorda ajutorul public judiciar, respectiv onorariul avocatului din oficiu? Maria2143 Maria2143 1.Pentru a beneficia de ajutorul public judiciar care sunt actele, formularele . necesare spre a fi inmanate Instantei? 2.A apela la distribuirea de catre ... (vezi toată discuția)
Gdpr srl the_tycoon the_tycoon Buna ziua, Un client SRL mi-a dat datele personale catre un avocat fara consimtamantul meu. E legal conform GDPR? Multumesc! (vezi toată discuția)
Strigator la cer, instanta a invocat ca a analizat actele ce apartin altui dosar! burdy_1 burdy_1 Sunt in proces, fara avocat, cu o banca, pe clauze abuzive. Dupa doi ani de taraganari s-a dat solutia la Judecatorie. Instanta a constatat abuziva si lovita ... (vezi toată discuția)