avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita - Probleme cu banca, blocare conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita - Probleme cu banca, blocare conturi

Am avut un credit la Banca R. , contract pe care l-am actionat in instanta, pentru clauze abuzive. Intre timp Banca a trecut la executarea silita mi-a blocat conturile de salarii prin executorul judecatoresc , cu toate ca am contestat in instanta executarea silita . In instanta am cerut suspendarea executariipana la proces, si ulerior : incetarea/suspendarea/anularea acesteia intrucat am un proces pe rol. Ce pot sa fac , fiindca din salarii traiesc eu si familia ?
Cel mai recent răspuns: DoinaDMM , utilizator 11:47, 15 Martie 2013
Daca conturile poprite sunt conturi exclusive de salariu, trebuie sa adceti la cunostinta executorului acest aspect, precum si sa depuneti acte doveditoare ( extras de cont ) la dosarul executional. Solicitati-i executorului sa dispuna poprirea asupra a 1/3 parte din ventiul net lunar al Dvs., catre tertul angajator. Confirmarea tertului angajator de infiintare a popririi pe salariu, va permite executorului sa emita o adresa catre banca prin care sa dispuna mentinerea popririi pe conturi, doar asupra sumelor ce nu deriva din drepturi salariale.
Cu privire la suspendarea provizorie a executarii silite, pana la solutionarea contestatiei la executare, daca instava va dispune aceasta suspendare, puteti sa comunicati de indata acest aspect si executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare / suspendare recurs/ poprire Romeo Babias Romeo Babias HELP: am o speta la care astept o sugestie: clienta mea a pierdut in fond si apel, creditorul obtinand astfel titlul executoriu. Am facut recurs unde am ... (vezi toată discuția)
Executari silite prin firme de recuperare ECATERINARADU1967 ECATERINARADU1967 CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL IN CARE EXISTA O EXECUTARE SILITA PRIN FIRMA DE RECUPERARE? AM CONTURILE BLOCATE SI AM SI POPRIRE PE SALARIU. CUM PROCEDA LA ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)