avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbtu verde - achizitie masina din import in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbtu verde - achizitie masina din import in anul 2006

Am achizitionat si eu un autoturism in 15.12.2006 si la vremea aceea am platit asa zisa taxa vamala care era o chitanta tot cu taxe si accize platite la stat in valoare de 1680 eur. Acum ce se intampla eu trebuie sa mai platesc ceva taxa daca vand masina sau pot sa-mi recuperez banii si eu? Statul zice ca este descriminare ca noi astia inainte de 2007 nu am platit taxe pe masini. Uita ca am platit taxe si inca foarte mari, acum eu nu sunt descriminat cand statul vine si-mi cere bani si mie care am inscris masina inainte de 2007 si am platit 1680 eur si eu n-am dreptul sa iau banii inapoi ca am inscris-o in decembrie 2006, dar de platit pot plati din nou taxa? Acum eu nu sunt descriminat, inca foarte descriminat ? Eu pot recupera bani care i-am platit , guvernul uita ca si inainte de 2007 sau platit taxe pe masini inca mai mari ca si dupa 2007? Multumesc, cu stima.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)