Felicitari procurorilor DIICCOT , care au reusit sa scutere din temelii o parte din justitia corupta
Am certitudinea ca deacum procesele care le am in derulare sa fie cantarite cu cea mai mare atentie in spiritul si litera legii .
Este vorba probabil de cele doua judecatoare...:))) pana cand acel articol nenorocit din constitutie nu este abrogat : "Art. 44 (8) Averea dobândită licit nu poate fi confiscată. Caracterul licit al dobândirii se prezumă." nu vom putea nici macar spera la un progres in ceea ce priveste justitia.
Nici nu va imaginati in ce lux traiau, ce vila....ce mobilier...dintr-un salariu de aproximativ 8000 ron pe luna, sotul fiind pensionar.
Iti pierzi orice speranta cand vezi asa ceva...nu cred ca se mai poate repara ceva fara norme de ordin constitutional foarte drastice in ceea ce priveste proprietatea privata si limitele sale.
Poate domnul Crin Antonescu care se ocupa de revizuirea constitutiei va introduce acele norme drastice la care faceti referire .
Sa-i dea bunul Dumnezeu gandurile cele mai bune
Biblia ªi crucea
themis
Deoarece titlul secţiunii invită la destăinuiri, voi încerca să vă spun că sunt un om pe care l-a durut întotdeauna nedreptatea.
O voi face prin ... (vezi toată discuția)