avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Detin un autoturism cu prima inmatriculare in 07.2006. Achizitionat si inmatriculat de mine la data 06.2011 fara plata unei taxe de inmatriculare.
Doresc sa vand autoturismul. Cum pot afla daca viitorul proprietar v-a intra sub incidenta legii noului timbru de mediu, si daca in cazul masinii mele va fi obligat sa o plateasca avand in vedere ca nu cunosc daca a fost platita vreo taxa.
Cum pot afla daca taxa de inmatriculare a fost platita de fostul proprietar? Este posibil ca aceasta sa fie platita, avand in vedere ca in 2011 eu nu am fost obligat la plata unei taxe?
Cel mai recent răspuns: ady06_x , utilizator 08:37, 16 Martie 2013
Administraţia Fondului de Mediu va poate spune dacă a fost plătită taxa de poluare anterior, trebuie plătit timbrul de mediu conform noii ordonanţe, art 4 lit c og 9/2013.
Imi dau si eu cu parerea dar nu ai tinut legatura cu fostul proprietar sa ii adresezi o intrebare?Sau am mai vazut pe site-uri cum ca altii dovedesc cu chitanta de la anaf cum ca au platit o anumita taxa la masina,incearca si tu acolo si vezi daca a fost vreo taxa platita pt masina ta,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Completare cerere de restituire taxa auto elina20099 elina20099 Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)