avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sentinta de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sentinta de divort

Buna seara!
Fratele meu este divortat si nu mai gaseste copia dupa sentinta de divort si are nevoie de ea.Fosta sotie este plecata din tara si nu mai tin legatura .Unde trebuie sa se adreseze?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 22:00, 20 Februarie 2009
Trebuie sa se adreseze Arhivei civile de la judecatoria care a pronuntat divortul. Acolo va afla nr. Dosarului sau, dupa care se va adresa cu o cerere indicand nr. Dosarului si nr. sentintei la Registratura solicitand copierea sentintei
( cererea va trebui sa fie timbrata cu taxa de timbru si timbru judiciar in functie de cate pagini are sentinta) Dupa ce va fi in posesia ei se va adresa din nou Judecatoriei printr-o cerere care va fi timbrata si va solicita leglizarea sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut sentinta civila. cum intru in posesia unei copii? Tianna Tianna Doresc sa solicit in instanta majorarea pensiei de intretinere cuvenite fiului meu. Din pacate, nu gasesc ultima sentinta civila care a fost emisa in 2007, ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)
Definitivare sentinta divort pompiliairina pompiliairina Ce trebuie sa fac pentru a definitiva o sentinta de divort. Fac mentiunea ca au trecut cele 30 zile de la comunicare, iar cealalta parte implicata nu a depus ... (vezi toată discuția)