avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice serviciile din anexa 2b
Discuție deschisă în Achiziţii publice

serviciile din anexa 2b

Buna ziua tuturor....am o intrebare....contractele din anexa 2b. La OUG 34/2006..SUNT SAU NU SUNT CONTRACTE DE ACHIZITIE PUBLICA? MULTUMESC TUTUROR PT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:37, 21 Martie 2013
Potrivit definitiei de la art. 3 lit. f) din OUG 34/2006, contractul de achizitie publica este acel contract, cu titlu oneros, incheiat intre autoritatile contractante si operatorii economici, fara sa faca nici o referire la modul cum acesta a fost atribuit (cu aplicarea totala sau partiala a OUG 34, prin cumparare directa, etc.). Opinia mea este ca da.
este contract de achizitie publica. faptul ca achizitia are ca obiect servicii din enxa 2 b pune doar problema obligativitatii aplicarii unor prevederi din oug 34 dar nu afecteaza natura contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii incluse in anexa 2b ianis31 ianis31 Pentru serviciile incluse in Anexa 2B si a caror valoare depaseste 125 000 euro, se specifica in ordonanta ca trebuie respectate art. 35-38 si 56. Dar la ... (vezi toată discuția)
Contractele de prestarii servicii in institutile publice? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Contractele de prestarii servicii se fac pe baza de oferta si licitatie conform carei legi si articol. (vezi toată discuția)
Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)