avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare - minor, pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare - minor, pedeapsa

Buna seara, as dori sa stiu si eu in dosarul 4111/302/2010 (jud. sector 5) ...se specifica urmatoarele :
Condamna pe inculpatul ...............la pedeapsa de 2 ani si 6 luni ani închisoare pentru savârsirea infractiunii de tâlharie prevazuta de art.211 alin.1 si 2 lit.b si c , alin.2 ind.1 lit.a C.pen cu aplicarea cu aplicarea art 99C.pen si urmatoarele si art.74 alin.1 lit. c C.pen raportat la art.76 lit.c C.pen . In baza art.71 C.pen, art.3 Protocol 1 CEDO interzice inculpatului minor exercitiul drepturilor prevazute de art.64 lit.a C.pen cu exceptia dreptului de a participa la alegerile legislative , lit.b C.pen pe durata executarii pedepsei de la data majoratului. ... ASTA INSEAMNA CA INCULPATUL MINOR STIA CA VA AVEA PEDEAPSA DE 2 ANI SI 6 LUNI DE ISPASIT CU IMPLINIREA VARSTEI DE 18 ANI?
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: SinghPetronela , utilizator 01:15, 17 Martie 2013
SinghPetronela a scris:


Nu este foarte clara intrebarea. In cazul minorilor condamnati la pedeapsa inchisorii cu aplicarea unor pedepse accesorii ca in cazul de fata, executarea pedepselor accesorii se face dupa implinirea varstei de 18 ani.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
ASTA INSEAMNA CA INCULPATUL MINOR STIA CA VA AVEA PEDEAPSA DE 2 ANI SI 6 LUNI DE ISPASIT CU IMPLINIREA VARSTEI DE 18 ANI, CEL PUTIN TEORETIC? Aceasta era de fapt intrebarea. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare - contopire cu alta pedeapsa adelam31 adelam31 sotul meu are o pedeapsa de 3 ani de executat pt inselaciune, iar decizia definitiva s-a emis in timp ce era arestat in alt dosar cu o fapta total diferita de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti daca in cazul acestei hotarari ... scarlettm1 scarlettm1 Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca in cazul acestei hotarari se executa pedeapsa sau este suspendata prin prescriptie. În baza art.72 al.1 C.pen., compută ... (vezi toată discuția)
Se pot lua 2 suspendari in 2 dosare diferite??la unu s-a luat deja ! anamaria31 anamaria31 as dorii si eu un raspuns ...credeti ca exista vreo posibilitate ca prietena mea sa isi ea amenda penala ....la aceasta pronuntare daca va face recurs ... ... (vezi toată discuția)