avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie MAI.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie MAI.

Un ofiter operativ, cu peste 30 ani vechime, care anul acesta in mai implineste 55 ani, cand se poate pensiona-pensie limita varsta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: monodora , utilizator 21:24, 17 Martie 2013
In functie de luna nasterii puteti solicita pensie pentru limita de varsta intre 55 de ani si 8 luni (daca sunteti nascut in ianuarie 1958) si 55 de ani si 11 luni (daca sunteti nascut in decembrie 1958).
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie - cand si cat? andreidarius andreidarius Mama mea implineste anul acesta 57 de ani si are lucrati zi la zi 20 de ani, in conditii normale de munca. Cand se poate pensiona anticipat ( si cat pierde in ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta iubisbb iubisbb Buna ziua, Daca sunt nascuta in mai 1957 si am 38 de ani vechime in campul muncii din care 22 de ani in grupa a II de munca cand pot iesi la pensie limita ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ilieelena ilieelena Buna ziua ,am si eu o intrebare legata de pensia anticipata,sunt nascuta in 1958 ,si am 35 de ani lucrati fara intreruperi,la ce varsta pot beneficia de pensie ... (vezi toată discuția)