avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare srl.cu domeniul de activitate de ssm
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare srl.cu domeniul de activitate de ssm

Buna ziua,as dorii sa infintet un srl,dar nu am decat un prim curs primar(80ore)de ssm.pot infinta o astfel de societate daca ma asociez cu un expert?trebuie sa fie el majoritar ca si actionar?sau pot infintza un srl cu un alt domeniu de activitate pt care am diplome(in domeniul constructiilor)ca principal domeniu de activitate si sa angajez un expert ssm pt desfasurarea activitatii respective?
V-a multumesc aniticipat
Cel mai recent răspuns: Jimmy74 , utilizator 17:24, 17 Martie 2013
Gasiti toate detaliile care va intereseaza aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc,daca eu nu am studiile necesare ca sa invintez un srl.e suficient o asocierie cu un expert ssm?si e conditionat sa fie el actionar majoritar,eventual si administrator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa nico123 nico123 Buna ziua,as dori sa stiu si eu ce pregatire, sau ce experienta trebuie pt infiintarea pfa in domeniul protectia muncii? Mentionez ca sunt economist, iar acum ... (vezi toată discuția)
Ssm si protectia muncii adrianatvv adrianatvv Buna ziua, Am o intrebare. Sunt absolventa al unui liceu cu profil real si detin o diploma obtinuta in urma unui curs de Instruire SSM si protectia muncii. As ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa intreb, deci in 20 luna aceasta voi da examenul caci am terminat cursul de SSM,durata cursului a fost de 80 h, functia actuala pe care o ... (vezi toată discuția)