avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizarea cheltuielilor salariale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizarea cheltuielilor salariale

Cum se repartizeaza cheltuielile cu salariul + contributiile sociale aferente salariului ,ce revin ingrijitoarei de scara ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 17 Martie 2013
pe cota parte indiviza.
Art 44 din HG nr 1588.2007 Cheltuielile pe cota parte indiviza reprezinta cheltuielile asociatiei cu privire la proprietatea comuna,cu privire la fondul sau fondurile pentru lucrari de intretinere ,service,reparatii si,dupa caz de consolidare,reabilitare,eficienta energetica,
modernizare la partile de constructii si instalatii aflate in si pe proprietatea comuna,astfel cum este descrisa in cartea tehnica a constructiei si in acordul de asociere subsolul,conductele de distributie si coloanele instalatiilor de apa,canalizare,termoficare energie electrica,casa scarii,podul,spalatoria,uscatoria,terasa,ascensorul interfonul partea de instalatie de pe proprietatea comuna,centrala termica proprie,crematoriul,tubulatura de evacuare a deseurilor menajere,structura de rezistenta ,fatadele,acopersiul si altele asemenea,conform prevederilor din acordul de asociere,personalul angajat sau contractat al asociatiei salarii sau remuneratii pentru administrator,contabil,casier,instalator,eelectrician,portar,cheltuieli pentru curatenie,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli privind spatiile comune cobuzi cobuzi ....pe baza caror criterii se repartizeaza cheltuielile aferente curateniei pe casa scarii,iluminatul pe casa scarii si functionarea liftului? (vezi toată discuția)
Mansardarea si problemele generate de aceasta user43 user43 Locuiesc intr-un bloc cu mai multe scari si anul trecut s-a facut mansardarea unei scari, doar cu acordul proprietarilor scarii respective , nu si al ... (vezi toată discuția)
Remunerarea comitetului asociatiei de proprietari VanessaRhett VanessaRhett Buna ziua. As dori sa stiu in baza carei legi, sau dispozitii legale sunt remunerati cenzorul, presedintele de asociatie si administratorul de bloc? La mine ... (vezi toată discuția)