avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FORMULARE TIPIZATE DIN NOU???
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FORMULARE TIPIZATE DIN NOU???

Am inteles eu bine sau au fost reintroduse formularele tipizate cu serii asigurate de Imprimeria Nationala prin.HG 105/2009????????????
Cel mai recent răspuns: Alexandru Suteu , Consultant fiscal 21:29, 21 Februarie 2009
Din cate vad si inteleg, asa se pare, abia ne obisnuiseram cu acelea ca acum hop, altele.
In acest caz ne mai ramane sa asteptam norme de la Ministerul Finantelor....nu? ca daca e ordin de la imparatie...cu placere!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2009
oanacozos, utilizator
Nu, a fost in sfarsit abrogata aceasta hotarare 8 sute nustiucat/1997, eu asa am inteles...
Desigur, o mare placere, cert e ca am vazut ca in toata europa se proceda asa, adica facturile emise de persoana juridica, acum s-au sucit iar or sa faca tigancile profit pe la periferia bucurestiului cu teancurile de facturi .... hmmm.
alea nu vand facturi, vand hartii fara valoare...

Alte discuții în legătură

Bonuri cu valore fixa iuli-ana iuli-ana buna ziua, voi avea incasari pe baza de bonuri cu valore fixa, problema este cum inregistrez veniturile, ce document se inregistreaza in casa, pot inregistra ... (vezi toată discuția)
Fiscal-contabil - de cand chitanta nu mai are "regim special"? de la hg 105/2009 sau??? andradi2 andradi2 De cand chitanta nu mai are regim special? De la HG 105/2009 care abroga HG 831/1997sau....??? (vezi toată discuția)
Chitante vechi bitu bitu Buna ziua, ma intereseaza daca mai sunt valabile chitantele cum erau in 2005-2006 (fara date de identificare a persoanei emitente). In cazul in care primesc ... (vezi toată discuția)