avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie SRL-D - cafenea, conditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie SRL-D - cafenea, conditii

Buna ziua,

Am o intrebare.
Vreau sa deschid o firma pentru a face o cafenea si ma intreb daca o pot deschide ca SRL-D.
Nu am avut nici o firma in romania si am sub 35 de ani dar din 2009-2011 am deschis un autoentreprenoriat in franta pe care nu l-am folosit (capital 0 in cei 2 ani).
Nu stiu daca acest autoantreprenoriat este considerat firma (cred ca e echivalentul la pfa la noi, nu sunt sigur) si daca conteaza faptul ca a avut capital 0.

Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:12, 25 Martie 2013
Da se poate si cafenea.
"Chestia" cu franta... Nu stiu statului juridic, dar poti sa pui intrebare la ONRC . Daca este echivalentul PFA ului, nu se considera firma, deci se poate ... Toata conultanta oferita de ei este gratuita pt tine ( se va factura statului).
Sunt destul de draguti cand e vorba de SRL D - ei isi iau banii pt consultanta( de la Minister), nu e gratis din punctul lor de vedere

Multumesc pentru raspuns.
Am pus intrebarea la ONRC si mi-au spus ca nu stiu sa-mi raspunda. Ca se pricep doar la ce tine de completarea formularelor....
Dar o sa mai incerc :)
Specific statului....
Cu acest raspuns...din punctul meu de vedere poti deschide SRL D...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau firma pt a lucra in franta ochio ochio buna seara de curand am fost contactat din franta de o cunostinta care vrea sa imi ofere oportunitatea sa lucrez acolo dar din punct de vedere legal e ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie hekermeker hekermeker Buna ziua Am dobandit cetatenia romana prin nastere si in acest an am primit si cetatenia maghiara.Deci am dubla cetatenie. Din ianuarie 2011 locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru acte srl-d ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, Doresc sa infiintez o societate SRL-D si m-am impotmolit cu actele: - Dovezi privind efectuarea varsamintelor aporturilor subscrise de ... (vezi toată discuția)