avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Barou: care e data examenului pentru primirea in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Barou: care e data examenului pentru primirea in profesie?

La ce data va avea loc in 2013 examenul de primire in barou?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 09:58, 25 Martie 2013
In ultimii 2 ani examenele au inceput pe 8 octombrie, cred ca si anul acesta vor fi in aceeasi perioada. Urmariti site-ul UNBR, acolo se anunta examenele. .
in septembrie dar nu gasesc hotararea .cred ca prin mijlocul lui septembrie dar nu sh exact datele
Examenul de admitere in barou 2013 va incepe la data de 16 septembrie.
:oops:
Interventie moderator
Pentru ca informatia sa fie cat mai concentrata inchid acest subiect si va rog sa continuati discutia in cel ramas deschis la adresa de mai jos, unde se discuta (si) tema propusa de dv.
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru intelegere!
Spor la invatat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou tu_tu tu_tu Vroiam sa va intreb cand se da examen pentru admitere in Barou, anul asta? Unde as gasi informatii actualizate si concrete despre admitere? Dau de tot felul de ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 Zenny Zenny Buna, As Vrea sa ma APuc de invatat la dr penal si nu stiu ce carti Ar fi mai ok... La general :Mitrache, dumitrache, udroiu sau florin streteanu Special: ... (vezi toată discuția)
Intrebare Patrick56 Patrick56 bunaziua imi poate spune si mie dupa ce autori se poate invata pentru admitere barou (care sint cei mai precisi) si ce manuale multumesc (vezi toată discuția)