avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... SOLICITARE ULTERIOARA AVIZE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

SOLICITARE ULTERIOARA AVIZE

Pentru constructia unei anexe gospodaresti in mediul rural am solicitat un Certificat de Urbanism. Inainte de expirarea acestuia am solicitat o prelungire a acestuia.
Dupa ce am obtinut proiectul de executie semnat de un inginer si un arhitect am inaintat documentatia la Primarie pentru obtinerea autorizatiei de constructie. Autorizatia mi/a fost refuzata intrucat trebuie sa prezint 2 avize unul de la Directia Judeteana de Culte si Patrimoniu national si un al doilea aviz de la Agentia pentru Protectia Mediului.
Mentionez ca niciunul din aceste avize NU A FOST SOLICITAT IN Certificatul de Urbanism.
Intrebare
Este legala aceasta solicitare ulterioara.?
Este legal a se solicita aceste avize pentru o magazie ?
Pot actiona in instanta de contincios Primaria pentru obligatia de a emite act aministrativ ?

Alte discuții în legătură

Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Documentatii si avize pentru o constructie in mediul rural ContSters115731 ContSters115731 Sunt la faza de alipire a doua terenuri intravilane,pentru a construi,dupa care fac planul de situatie,certificatul de urbanism,autorizatia de ... (vezi toată discuția)
O piscina 6x3m in curte are nevoie de autorizatie de constructie? csmara csmara Daca vreau sa construiesc o piscina in curte (privata nu publica), 6m x 3m din materiale prefabricate (nu beton) cu o sapatura de 120 cm, am nevoie de ... (vezi toată discuția)