avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... documentatii si avize pentru o constructie in mediul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

documentatii si avize pentru o constructie in mediul rural

Sunt la faza de alipire a doua terenuri intravilane,pentru a construi,dupa care fac planul de situatie,certificatul de urbanism,autorizatia de constructie.......dar ce urmeaza dupa?cita alte avize trebuie sa obtin si de la cine,fiind in mediul RURAL si nu urban?
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 22:05, 20 Decembrie 2009
Dupa obtinerea autorizatiei de constructie (de la serviciul specializat al Primariei locale/fiind "in mediul rural") puteti construi.
Ceea ce va mai este necesar ulterior, nu mai sunt decat autorizatiile de gaze, de electricitate etc., dupa caz si se refera numai la respectivele utilitati. Aceste autorizatii se obtin de la societatile distribuitoare si cu care trebuie sa incheiati apoi si un contract.
Avizele va vor fi cerute prin Certificatului de Urbanism, se vor obtine inaintea depunerii dosarului pt autorizatie. Impreuna cu proiectului de constructie , vor constitui Documentatia pentru eliberarea Autorizatiei de Constructie.
..nu exista derogari speciale de la Legea 50 pentru mediul rural astfel ca obtineti Certificatul de urbanism pin care vor fi solicitate un nr de X avize si alaturi de proiectul de constructie in 2 ex originale depuneti documentatia pentru obtinerea AC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Tva la terenurile intravilan arabile in comparatie cu terenurile intravilan construibile cnet cnet In codul fiscal art. 141 alin 2 litera f scrie: \\\\"Prin exceptie, scutirea (de TVA) nu se aplica pentru livrarea de constructii noi, de parti de constructii ... (vezi toată discuția)