avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garaj

Buna ziua , in urma cu 7 ani am cumparat o casa veche construita cam prin anii 1955-1956 nu mai stiu exact . Casa se afla la granita dintre cele doua terenuri . Al meu si al vecinilor din spatele casei . Vecinii din spatele casei mele au ridicat un garaj cam la 15cm distanta de spatele casei mele , mai exact tavanul garajului lor este sub acoperisul casei mele . Va rog frumos sa-mi spuneti daca au procedat corect ptr ca pe mine nu m-au intrebat nimic . Si daca nu ce am de facut . Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 20:19, 18 Martie 2013
Practic problemele ce ţin de scurgerea streasinilor sunt în curtea lor, nu este zid comun deci nu era nevoie de acordul dvs notarial, nici alipirea la calcan nu este condiţionată de acordul vecinului, în situaţia în care aveţi geam la peretele din spate poate fi o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta dintre locuinte li_a_she li_a_she ma judec de 4 ani cu un vecin care si-a facut o anexa la 27 de cm de zidul casei mele din cauza aceasta cand ploua apa se scurge pe peretii mei , nu pot nici ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
Distanta intre case Nik-Nik Nik-Nik Vecinu a ridicat mansarda pe casa veche si inaltimea ei depaseste acum casa mea iar distanta intre case este de 1.60m din perete in perete si acum vrea sa faca ... (vezi toată discuția)