avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs judecat - mai exista cai de atac?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs judecat - mai exista cai de atac?

BUNA SEARA ? Imi puteti spune daca exista o alta cale de atac/contestare/anulare /suspendare a unei decizii definitive data dupa recurs la I C C J ?
Mentionez ca am fost condamnat de Tribunal la 5 ani cu executare,a ramas la fel la Curtea de Apel iar pe 13 MAI 2013 am ,probabil ,ultimul termen la I C C J ,unde Parchetul NU a formulat Recurs
VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: maneageorge99 , utilizator 10:42, 19 Martie 2013
Teoretic da puteţi uzita de contestaţie sau revizuire însă nu suspenda mandatul de executare, desigur, un avantaj la recurs nu se poate agrava situaţia dvs.
Va multumesc Domnule Marinescu !
As mai avea o intrebare la care inca nu mi-a raspuns nimeni.Ma puteti ajuta cu un raspuns ?
VAMULTUMESC ANTICIPAT!


Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani cu executare -dar s-au contopit pedepsele -dosarul aflandu-se pe rol din 1998,eu fiind arestat in vara lui 1998 -si nu am mai executat nici o zi DIN A DOUA PEDEAPSA.Pana ASTAZI nu mi-am cerut si nu a intervenit din oficiu reabilitarea .DIN MAI 2010 pana in MAI 2011 AM FOST ARESTAT preventiv intr-un alt AL TREILEA dosar penal cu,care sunt in ultima faza ,adica pe 13 05 2013 am ,probabil,ultimul termen la recurs la I C C J pentru ca la tribunal am fost condamnat 5 ani cu executare ramanand la fel in apel la Curtea de Apel si am facut Recurs la I C C J.Intrebarea mea este daca la I C C J VA RAMANE NESCHIMBATA SENTINTA mai am vreo posibilitate de contopire a celor 2 ani executati in 1996-98 + anul executat in 2010-2011 ca sa-mi pot cere eliberarea conditionata si daca se poate da spor in urma contopirii?Mentionez ca toate condamnarile au fost pentru art 215.
VA MULTUMESC MULT !
Da din nefericire şi la ultima întrebare.
Iertati-ma,nu am inteles prea bine raspunsul,DA ,ca,am dreptul la contopire sau ca ,DA,se va da sigur spor de contopire
VA MULTUMESC MULT !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trei dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor.am mai ispasit o pedeapsa cu executare... maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)