avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imobil SC - declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imobil SC - declarare punct de lucru

O firma din orasul A achizitioneaza un imobil in orasul B. Este obligatoriu sa declar punct de lucru in acest imobil?

Chiar si in cazul in care sunt facute achizitii in acest imobil (mobila, etc)?

ar fi recomandabil sa declarati pt. ca va pot intreba inspectorii, comisarii... in ce scop ati achizitionat imobilul, mobila etc. firma are drept scop obtinerea unui profit in limita activitatilor pt. care este autorizata(CAEN). aveti in obiectul de activitate ceva cu achizitia, inchirierea samd de imobile? daca nu mascati achizitia sub o activitate pt. care aveti in obiect.
Firma ofera servicii IT.

O PJ nu poate investi intr-un imobil? Mentionez ca nu am de gand sa achizitionez si alte imobile...

Ar fi o solutie sa declar ca firma se ocupa cu achizitia de imobile? Care ar fi codul CAEN asociat in acest caz?

Ar fi o solutie sa declar unui inspector fiscal ca urmeaza sa mut sediul social in imobilul firmei peste o perioada de timp, dar ca nu am facut acest lucru pentru ca nu am terminat de amenajat locatia?
cred ca va faceti prea multe griji. declarati punct de lucru este fara personalitate juridica si vedeti-va de activitatea dvs. oriunde o desfasurati.
In cazul unui punct de lucru fara personalitate juridică, trebuie sa țin contabilitate separata pt acest punct de lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct lucru imobil achizitionat pj pentru inchiriere rezidentiala robertarsinte robertarsinte Buna ziua, Este necesara pentru o persoana juridica declararea unui punct de lucru pentru un imobil rezidential aflat in proprietate si achizitionat in ... (vezi toată discuția)
Transmiterea fara plata a dreptului de exploatare prin inchiriere RRotaru RRotaru In cazul unui imobil ce trebuie renovat, propietate a unei persoane fizice (PF), sub ce forma poate fi transmis dreptul de exploatare prin inchiriere a ... (vezi toată discuția)