avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... SCHIMBARE CATEGORIE DE FOLOSINTA
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

SCHIMBARE CATEGORIE DE FOLOSINTA

In cadrul restituirii la Legea 18/1991 s/a retrocedat un teren care a fost ocupat de grajdurile unui fost CAP iar in Titlul de Proprietate a fost trecuta suprafata de 1,20 ha Curti constructii. Terenul a fost vandut iar categoria de folosinta a fost tot Curti Constructii desi nu mai sunt decat niste temelii cladirile fiind demolate.
la intabularea terenului s/au trecut tot cuirti constructii desi terenul consta din temelii singulare acoperite de vegetatie. Primaria percepe impozitul ca teren curti constructii. Cum se poate schimba categoria de folosinta intrucat Primaria nu vrea sa schimbe categoria de folosinta.
Ce procedura trebuie urmata
Cel mai recent răspuns: rolex , utilizator 11:13, 19 Martie 2013
Aveti nevoie de o lucrare topografica prin care sa actualizati datele inscrise in cartea funciara si la primarie -serviciul impozite si taxe. Luati legatura cu un iginer topo.
Trebuie sa cereti o autorizatie de demolare de la primarie. Dupa demolare se poate schimba categoria terenului.


In ce consta demolarea ? Nu sunt decat niste resturi de temelii. Cladirile au fost demolate si furate de revolutionari in 1990, temeliile au fost scoase de diversi cetateni si folosite drept betoane pentru temeliile unor noi case. Practc este un teren neproductiv
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: schita topografica modificata, ce se poate face? dmh dmh intr-o resedinta de judet in 1974 am fost expropriati si demolati. Pe o parte a terenului s-au construit cladirile DJTS, iar cealalta parte ramasa fara ... (vezi toată discuția)
Inscriere teren in cf anastasislavinia anastasislavinia Un teren retrocedat in baza L 247 cum se inscrie in CF ? sub denumirea dinaintea expropierii sau sub denumirea data de statul Roman, respectiv primarie, dupa ... (vezi toată discuția)
Impozit teren. dmh dmh -ce impozit trebuie sa platesc pentru un teren retrocedat ca \"teren fara constructii\" si \"neproductiv\", aflat ultracentral intr-o resedinta de judet, dar ... (vezi toată discuția)