Doresc sa stiu care este codul caen potrivit pentru activitatea de cosmetica canina.
Eu am identificat 9609 - Alte activitati de servicii n.c.a. Initial am gasit: 9602 - Coafura si alte activitati de infrumusetare pentru ca nu se specifica faptul ca e doar referitor la oameni, insa in descrierea codului CAEN se specifica acest lucru.
De asemenea, dupa autorizarea activitatii mentionate mai sus, de ce avize mai e nevoie pentru practicarea activitatii?
Da, codul CAEN pretabil este 9609- Alte servicii personale n.c.a., unde se detaliaza la subsectiunea 9609.11 ca printre altele ca se pot presta si ,, servicii de infrumusetare si tatuare a animalelor de companie". Ulterior obtinerii certificatului constatator de autorizare a activitatii de la registru comertului, va trebui sa depuneti o documentatie la primaria in raza careia va desfasurati activitatea in vederea eliberarii autorizatiei de functionare.
Coduri caen firma
lavih
Buna seara! In actul constitutiv al firmei am un cod CAEN 8129-alte activitati de curatenie.Acest cod CAEN se poate activa si daca se poate desfasura ... (vezi toată discuția)