avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In timpul concediului de risc maternal pot sa realizez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In timpul concediului de risc maternal pot sa realizez alte venituri?

Buna ziua,

Sunt angajata la o firma, dar in paralel cu jobul de baza mai am venituri si din alte surse: un contract de munca la alta firma cu 2 ore/zi, si venituri ocazionale ca PFA.

Daca la firma de baza sunt in concediu de risc maternal, sunt obligata sa-mi opresc si celelalte activitati, sau pot obtine in continuare veniturile suplimentare pe perioada concediului de risc maternal?

Aceeasi intrebare si pentru concediul de maternitate. As vrea ca la jobul de baza sa intru in prenatal mai devreme decat la cel la care lucrez 2 ore pe zi. Este posibil?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa in concediu prenatal / maternal anca_ro anca_ro Buna ziua! Daca ma poate ajuta cineva va rog cu un sfat. Sunt insarcinata si lucrez doar ca PFA. Intru in concediu prenatal curand, pot sa imi suspend ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa si concediul prenatal Marame Marame Buna ziua ! Sunt PFA la norma de venit si sunt insarcinata . Am platit cas , cass , impozit pe primul trimestru , inclusiv cei 0.85% pentru concedii si ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal, indemnizatie pentru ccc alexandra1234 alexandra1234 Buna ziua, am nevoie de un mare ajutor. sunt insarcinata in 16 saptamani si am auzit mai multe variante si nu stiu care este corecta. 1. daca intru in ... (vezi toată discuția)