avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare pfa si concediul prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare pfa si concediul prenatal

Buna ziua ! Sunt PFA la norma de venit si sunt insarcinata . Am platit cas , cass , impozit pe primul trimestru , inclusiv cei 0.85% pentru concedii si indemnizatii. Fiind sarcina cu risc f mare , as dori sa intru in concediu de risc maternal (4 sapt) , apoi pot intra in concediu prenatal . Intrebarile mele sunt : 1 .cand pot sa suspend activitatea pfa-ului ?
2. Daca intru in concediu de risc maternal apoi prenatal apoi maternitate , mai trebuie platit ceva la finante tinand cont de faptul ca nu mai realizez venituri ?
Multumesc mult :) o zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate si ccc pfa B.Alina B.Alina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu câteva informații. Nu am reusit sa gasesc raspunsul nicăieri, iar cei de la CAS nu mi-au raspuns deloc... Am PFA ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal paraschivanamaria paraschivanamaria sunt insarcinata in 15 saptamani; din sapt 9 beneficiez de concediu medical cu spitalizare. cei de la firma la care lucrez mi-au spus ca nu pot angaja pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate vs cim perioada determinata mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. Avem o angajata la organizatie care incepand cu data de 07.06.2011 va intra in ... (vezi toată discuția)