avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan

mama a fost membra cooperatoare la CAP(si tata dar a decedat acum 8 ani),in anul 2002 am primit prin legea 18/1991 1000 mp teren prin sentinta definitiva si irevocabila data de tribunal.Dupa cei 1000 mp avem 2 buc de teren una de 115 mp care este cu titlu de mostenire la 2 frati,iar celelalt teren de 279 mp este pe CAP din acest oras cu extras cf pe CAP care l-am scos in martie 2011,iar dupa aceste 2 buc de teren,am cumparat in 2011 un teren de 300 mp prin notariat de la o vecina.
Tinind acest pamint de 279 mp de la CAP cu extras cf pe CAP,din 1980 dupa 30 ani avem dreptul sa il intabulam?asta este prima problema.A doua problema este urmatoarea:acei doi frati cu acel teren de 115mp tot noi il tinem dar ei revendica si acel teren de 279 mp de la CAP.In foaia de avere a fratilor acest teren nu este trecut acest teren de 279 mp.Va intreb ,eu tinind si pamintul lor de 115 mp si acel teren de 279 mp de la CAP,fratii pot intabula si acest teren de 279 mp fara sa stiu,sau nu pot sau trebuie sa fiu anuntat prin instanta sau sa ma dea ei in tribunal,sau ei nu au nici o treaba cu aceste teren de 279 mp ,spuninduva ca eu sint imprejmuit cu gard si in lateral si in fata si in spate.Acesti doi frati nu au pe unde sa intre numai pe la mine sau pe la vecin dar pamintul este ingradit cu gard peste tot,nu are pe unde sa treaca numai daca i-a elicopter(ma iertati de gluma).ei doi frati nu au venit la mine avind doar mostenire sa discute cu mine ci doar au zis ca vin direct si il iau cu executor.Eu astept sa vad ce face si va intreb ce sa fac,ce cale sa urmez legala ?Va multumesc si astept urgent raspuns de la dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune sophie11 sophie11 Buna ziua, in 1990 tatal meu a cumparat impreuna cu fratele sau, in indiviziune, un teren, pe care in anii urmatori au construit o casa duplex cu destinatie ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)