avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna seara.Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o succesiune:bunica mea a murit,era singura,mostenitori sunt soacra mea si trei nepoate din partea soacrei(mama la nepoate era fiica bunicii,care si ea a murit),in urma succesiunii cum se imparte ? cat ii revine soacrei mele si cat le revine la nepoate?
va multumesc ,cu mult respect.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:44, 20 Martie 2013
Fiica care este in viata 3/6 iar nepoatele de fiica predecedata 1/6 fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe ... Erika087 Erika087 Bună dimineața! Pe 27 aprilie 2021 a murit cumnata mea, pe 19 mai 2023 soacra mea a decedat, pe 12 februarie 2024 a decedat soțul meu, iar pe 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Mostenirea nepotului de bunic, tatal fiind decedat andapaun72 andapaun72 am rugamintea sa ma ajutati sa aflu cum se imparte averea bunicului sotului meu in situatia in care bunicul a avut 6 copii, unul dintre ei fiind socrul meu, ... (vezi toată discuția)