avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recunoastere datorie
Discuție deschisă în Executare silită

recunoastere datorie

Va rog sa-mi spuneti daca se considera recunoastere a datoriei o scrisoare trimisa unei firme de recuperare creante care m-a tot sacait prin care eu cer ca aceasta firma sa-mi comunica in baza carui act imi cere o datorie cand eu m-am aflat in relatii contractuale cu o banca.
Acest lucru se considera ca fiind o recunoastere a datoriei si implicit intrpuperea prescriptiei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:47, 20 Martie 2013
Scrisoarea dv nu reprezinta un act de recunoastere a datoriei. Un act de recunoastere a datoriei trebuie sa cuprinda : recunoasterea exacta a debitului si o eventuala propunere a dumneavoastra de plata esalonata sau de prelungire a scadentei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Intreruperea termenului de prescriptie cristianus cristianus Vreau sa va intreb, din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel, printr-o notificare scrisa catre o soc. com. care trebuie sa ne achite o diferenta de pe o ... (vezi toată discuția)
Prescriptia comerciala Andrei T Andrei T creantele comerciale se prescriu in 3 ani. am o factura emisa in data de 21.08.2006 scadenta in 21.09.2006. acesta factura s-a prescris? care este data la care ... (vezi toată discuția)